Δωρεάν αποστολή με αγορές άνω των 35€
Contact us on 0800 123 4567 or info@joyn.com

Πολιτική Επιστροφών

Eπιστροφή προιόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων (ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ).

Για να επιστρέψετε ένα προϊόν πρέπει να τηρούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις:

α) Το προϊόν το οποίο επιστρέφεται πρέπει να είναι πλήρως αχρησιμοποίητο με τις αρχικές ταμπέλες του καταστήματος επάνω. Το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί με την απόδειξη αγοράς.

β) Το προϊόν να μην έχει εγχάραξη, φθορά η οποιαδήποτε άλλη αλλοίωση.

γ) Να μας ενημερώσετε (τηλεφωνικά ή μέσω e-mail ) για την επιστροφή του προϊόντος εντός 2 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

δ) Να έχετε προμηθευτεί το προϊόν στην αντίστοιχη τιμή που αναγράφεται στην ιστοσελίδα μας, ή στην τιμή που αναγράφεται σε κάποιο ενημερωτικό newsletter ή σε αντίστοιχη προωθητική ενέργεια. Αν έχει υπάρξει ειδική ατομική συμφωνία τιμής, τότε δεν δικαιούστε την υπηρεσία.

ε) Σε περίπτωση που λάβατε κάποιο δώρο από την εταιρεία μας με την αγορά σας, και επιθυμείτε επιστροφή της αξίας της αγοράς και όχι αλλαγή προϊόντος, τότε θα πρέπει να επιστρέψετε και το προϊόν που λάβατε ως δώρο. Σε περίπτωση που επιθυμείτε αλλαγή προϊόντος με άλλο προϊόν παραπλήσιας αξίας, τότε παρακαλούμε να κρατήσετε το δώρο που σας αποστείλαμε.

Δεν γίνονται επιστροφές ή αλλαγές στα προϊόντα των προσφορών και στα προϊόντα που κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας.

Εάν θελετε επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε αποστείλετε μας e-mail στο info@ioete.gr και προχωρήστε στην αποστολή των προϊόντων με δική σας χρέωση. Τυχόν αποστολές που έχουν ως χρέωση τον παραλήπτη θα επιστρέφονται πίσω στον πελάτη.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξετε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 7 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ Ή ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ.

Επιστροφή Ελλατωματικών Προιόντων

Σε περίπτωση πραγματικού ελαττώματος ή έλλειψης συνομολογημένης ιδιότητας, ο αγοραστής δικαιούται εναλλακτικά χωρίς επιβάρυνσή του:
α) επισκευή του προϊόντος ή β) αντικατάστασή του ή γ) υπαναχώρηση από την πώληση.

Προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το προϊόν είναι ελλαττωματικό θα πρέπει να μας αποστείλετε με email στο info@ioete.gr φωτογραφίες του προϊόντος προκειμένου να ελεγχθεί από το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας.

Στην περιπτωση που υπαρχει κατασκευαστικό λαθος απο την πλευρά μας ή εχει γινει αποστολή λάθος προιόντος τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του προιόντος επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου την εταιρία μας.

Εάν μας αποστείλετε το προϊόν χωρίς να τηρηθεί η παραπάνω διαδικασία επιβαρύνεστε εξ ολοκλήρου όλα τα έξοδα μεταφοράς του προϊόντος συν όσα προκύψουν καθώς επίσης η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα της άρνησης παραλαβής του. Οι όροι επιστροφής παραμένουν οι ίδιοι με αυτούς που προαναφέρθηκαν.

Δε φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν απώλεια ή φθορά του προϊόντος κατά τη μεταφορά της επιστροφής.

Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή το κατάστημα έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων και να προβεί μονομερώς σε μερικό συμψηφισμό της απαίτησής του αυτής έναντι της απαίτησης του πελάτη.