Δωρεάν αποστολή με αγορές άνω των 45€
Contact us on 0800 123 4567 or info@joyn.com

Νομικό Σημείωμα
Επισκεπτόμενοι τον δικτυακό τόπο www.ioete.gr ή χρησιμοποιώντας υλικό από αυτήν την ιστοσελίδα, αποδέχεστε τους παρακάτω όρους.
Παρακαλούμε σημειώστε ότι δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε το Δικτυακό Τόπο, αν δεν αποδεχθείτε τους παρακάτω όρους.

Γενικά
Η Εταιρεία Io&Te δεσμεύεται ως προς την ποιότητα και την ακριβή πληροφόρηση για όλα τα προιόντα του.
Σε όλα μας τα προϊόντα υπάρχει αναλυτική περιγραφή όπως και φωτογραφικό υλικό. Δίδεται και επιπλέον ενημέρωση εφόσον ζητηθεί.

Περιορισμός Ευθύνης
Η Εταιρεία Io&Te δεν ευθύνεται έναντι των αγοραστών για την κακή χρήση των προϊόντων που θα έχει ως αποτέλεσμα τη φθορά τους.

Ιστορικό πελατών με άρνηση παραλαβής δέματος
Παραγγελίες πελατών των οποίων έχει καταγραφεί στο ιστορικό τους πως υπήρξαν αποστολές που αρνήθηκαν να παραλάβουν ή δεν ανταποκρίθηκαν στην γραπτή ή τηλεφωνική μας ενημέρωση (ή/και του courier) και επιστράφηκαν στο κατάστημά μας με την ένδειξη “Δεν ενδιαφέρθηκε – Άρνηση παραλαβής”, θα γίνονται δεκτές μόνο μετά από προπληρωμή – με πιστωτική κάρτα ή κατάθεση του συνολικού ποσού της νέας παραγγελίας σε τραπεζικό λογαριασμό.

Πνευματική ιδιοκτησία
Όλα τα λογότυπα, σήματα, κείμενα, γραφικά, εικονίδια, φωτογραφίες και όλο γενικά το υλικό που περιέχεται σε αυτές τις σελίδες του www.ioete.gr αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Εταιρίας
και προστατεύεται από τοπικούς και διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται η χρήση τους καθώς και η αναπαραγωγή τους από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ή ιδιώτη χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια την Εταιρεία IoeTe.

Τροποποίηση των όρων του παρόντος
Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών, ενημερώνοντας το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

Τιμές
Οι τιμές που αναγράφονται στην ιστοσελίδα www.ioete.gr είναι οι τελικές, δηλαδή συμπεριλαμβάνεται και ο Φ.Π.Α.
Στις αναγραφόμενες τιμές δεν περιλαμβάνεται το κόστος αποστολής και αντικαταβολής.

Πληρωμές μέσω τραπεζικής κατάθεσης
Ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να πληρώσει οποιαδήποτε χρέωση προκύψει μέσω της τραπεζικής μεταφοράς (πχ μεταφορά μεταξύ διαφορετικών τραπεζών).

Χρόνος παράδοσης
Η αποστολή γίνεται συνήθως την επόμενη εργάσιμη ημέρα της παραγγελίας Ο χρόνος παράδοσής είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας , σε περιπτώσεις που το σημείο παραλαβής είναι δυσπρόσιτη περιοχή ή νησί είναι 2 με 4 εργάσιμες ημέρες.
Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν που παρήγγειλε ο πελάτης δεν είναι διαθέσιμο, τότε το ioete.gr θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί του μέσω email ή/και τηλεφώνου, ώστε να τον ενημερώσει για το πότε πιθανολογείται η παράδοσή του.
Εάν ο πελάτης θεωρεί ότι το χρονικό διάστημα παραλαβής του προϊόντος δεν τον ικανοποιεί, δύναται να ανακαλέσει την παραγγελία του εν λόγω προϊόντος.
Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να παραδοθούν τα προϊόντα εντός του εύλογου χρόνου, σας ενημερώνουμε μέσω e – mail.
Το site και η εταιρεία δεν είναι υπεύθυνοι για την όποια καθυστέρηση, σε περίπτωση που αυτή έχει αιτία εκτός δικής μας δικαιοδοσίας ή και ευθύνης.